středa 4. května 2011

Lenka v LMB

Jak už jsem včera psala, šla jsem na koncert australské zpěvačky Lenky, která má předky v Čechách. Její show se konala v Lucerna Music Baru a bylo to DOKONALÉ! Jejím předskonem byl český zpěvák NiceLand. Lidí v LMB nebylo až zas tolik. Bylo plno, ale ne k prasknutí. Myslím, že o tom, že tu bude nevědělo moc lidí a také jí tu v ČR moc lidí nezná. Stály jsme s Markét v první řadě (ostatně jako vždy) :D
Vedle nás stály dvě holčičky "cestovatelky"(12-13 let) s moravským přízvukem. Na podiu měly položené batůžky a nakonec jsme s nimi prohodily i pár slov. Holky byly asi její největší fanynky v sále. 
Teď už ke koncertu. Energická LENKA pozvolna roztančila celý klub a byla strašně milá. Je malinká a vypadá jako panenka. Na její písničky byl skvělý ohlas a vždy s úsměvem říkala "děkuji". Překvapila mě i dalšími českými slovy "jste opilé, opice, pojď sem, proč, protože". Byla komunikativní a dvakrát přidávali písničky navíc. Tento koncert byl její první v Praze a slíbila, že se sem určitě vrátí. Na konci koncertu byla  i dojatá z ohlasu na její písničky. Ale co mě nejvíce zaskočilo? Po koncertu šla do svého shopu a nadšeně tam všem podepisovala alba a s každým se radostně fotila..Její koncert bude rozhodně patřit k těm lepším na kterých jsem byla.
dojatá

S Markét jsme si na památku odnesly Playlisty s podpisem a máme fotku se samotnou Lenkou <3
Znáte její písničku The Show? Určitě ano, ale pokud ne tak si ji okamžitě pusťte :)
Mějte se, hezký zbytek dne s Lenkou v uších!:)
Ann

úterý 3. května 2011

VOGUE!



Trochu jsem pozměnila vzhled blogu, nevím jestli tedy k lepšímu, ale to už je teď jedno. Pár fotek, které jsem našla na stránce weheartit.com na které bych mohla být klidně celý den a jen tak projíždět obrázky.. Takže pokud nemáte co dělat - doporučuji. Mám nějaké fotky, ale nějak se mi je sem nechce přidávát..Snad se tu brzy objeví.. 
Jinak co mě štve? že Vogue nevychází v Čechách. 
Dnes mě bolí nehorázně v krku a večer jdu na koncert australské zpěvačky Lenky do LMB! :)
Ann
Toto mě večer čeká! <3