čtvrtek 2. prosince 2010

V Akropoli a zase v Akropoli!

V úterý večer jsem s Markét vyrazila do Akropole. Šly jsme na naše oblíbené Charlie Straight. Byly jsme na nich už podruhé, ale koncert jsem si opět užila! Frontman skupiny Albert byl ke konci koncertu v nafukovací kouli a koulel se po publiku :D ! Kdyby jste na ně chtěli zajít tak tu budou 9.12. v ROXY! Já samozřejmě doporučuju! :)

naše protekční fotka s Albertem :D díky :)


Ve čtvrtek jsem šla do Akropole zase! A to na Toxique. Má oblíbená skupina, která je originální a má styl! Na koncert jsme vyrazili celá dynamická skupinka. Péťa, já, Matouš, Markét. Byl to pěkný večer, rozdávaly se vánoční dárčky a tak jsme si každý něco odnesli! :) Placky, Péťa gramofonovou desku a já slevu na hodiny Storm.. :)

Shout od Toxique :)


 Zpěvačka TOXIQUE nám přinesla čelenky, které sama vyráběla. Mě se teda moc líbí! :D (ikdyž na těch fotkách nevypadá zrovna nejlíp) :D Musela jsem si jí koupit...Co na ní říkáte vy? :)

Znáte Charlie Straight nebo Toxique? Chodíte rádi na koncerty a nebo české kapely vůbec neposloucháte..!? Mějte se krásně! :) zítra už je pátek! jupí! :D
ANN

18 komentářů:

  1. Obě dvě kapely znám už dýl a zdají se mi takové.. nemastné neslané, nedodělané. Maj výborný nápad, obzlášt Toxique by mohly zaujmout i v zahraničí.. ale něco jim chybí :-/ koncerty mám ráda, jen nejsou peníze nebo čas.. hrozně chci jezdit na festivaly ale to je taky náročné, achjo :) ta čelenka je výborná ovšem :) už pro ten nápad

    OdpovědětVymazat
  2. super fotky a mašle nevypadá vůůbec špatně :) jo a děkuju za komentář :) mám blog nový pár dní teprve a tak jsem ráda za všechny kteří kliknou jen na odkaz na můj blog a ještě když napíšou komentáář.. pááání :O :) Poraď mi jak udělat aby mě lidé víc navštěvovaly? Prosíím :) Ještě jednou děkuju a měj se hezky :) Jojo, huhůů zítra pátek :P

    OdpovědětVymazat
  3. Do háje, koukám že jsem s Toxique zaváhala :( Příště jdu taky!

    OdpovědětVymazat
  4. dakujem,no tie kapeli voobec nepoznam ale celenka je uchvatnaa:)

    OdpovědětVymazat
  5. vy jste si ty čelenky koupily nebo vám je dala? :D

    OdpovědětVymazat
  6. české kapely počúvam, ale priznám sa, že tieto dve nepoznám :P v každom prípade vypočujem si ich :)) fotky vyšli skvelo :)

    OdpovědětVymazat
  7. charlie straight je najlepsia ceska kapela :)

    OdpovědětVymazat
  8. looks like you had much fun:))))

    OdpovědětVymazat
  9. heej máš krutou fotku s Albertem! .. to mě kámoška vyfotila dementně a až na třetí pokus:D:( tam měl kecy :D:D .. ale co:)) joo a ta fotka jak je v tý kouli.. tak to je zrovna focený když my jsme pod nim :D si pamatuju jak ten kluk v modrym triku stál za náma :D:D .... :)jdeš na ně i do Roxy?

    OdpovědětVymazat
  10. Ta čelenka je úžasná, už jsem ji chválila na blogu tvojí kamarádky. :) Zavidím, taky bych chtěla vidět Toxique na živo, mají super písničky a jejich zpěvačka má super kostýmy. Sluší ti to na fotkách. :)
    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. ta celenka!!vaav! a fotky maju super atmosku!! :)


    www.juliettefashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Toxique jsou prostě nejlepší! ×3

    OdpovědětVymazat
  13. Charlie Straight i Toxique mi nevadí. Oboje jsem už viděla hrát živě a dobrý :))) Já osobně poslouchám docela dost českou tak i slovenskou hudební scénu :))) ale všeobeceně poslouchám úplně všechno :)
    PS. Ta čelenka je crazy!! :))

    OdpovědětVymazat
  14. these shots are really amazing and kind of crazy :D
    love your blog ;)
    check out mine ;)

    OdpovědětVymazat
  15. wow fotky vypovídají o skvělé show =) mám ráda kláru výtiskovou i styl hudby, kterou toxique provozuje. a na koncerty chodím ráda, hrozně se mi líbí klubová atmosféra.

    OdpovědětVymazat
  16. skvelé fotky! kapelu si budem musieť napočúvať... :)

    OdpovědětVymazat
  17. ani nevím, co bych chtěla víc - Toxique nebo Charlie Straight - obě skupiny zbožňuju a zároveň tiše závidím ty dva koncerty, na kterých si byla!! :)

    OdpovědětVymazat