úterý 28. června 2011

Prague City Festival 2011

Vzpomínám si na únor-březen, kdy jsem šílela kvůli lístkům na tuto akci, když jsem zjistila, že přijedou 30 seconds to mars. Ta doba utekla a najednou je tu ten DEN! 23.6. 2011 Na který asi už nikdy nezapomenu. 
Proč? 
Šli jsme tam s Lindou, Peťou a Markét na dvanáctou. Se vstupem do prostor festivalu jsme byli tak šťastní! Je to celkem vtipné takto na to vzpomínat. Rychle jsem si šla koupit tričko 30stm (jako pravá fanynka) :D
Rozhodovala jsem se zda jít nebo nejít na Hadouken! místo toho jsem čekala v druhé řadě u hlavní stage asi 10 hodin. :D V životě mě tak nebolely nohy a záda! utrpení. Vedle mě stála padesátiletá žena, kterou jsme nakonec z kotle těsně před 30stm vystrnadili :D Celá akce se mi děsně líbila The Hives mě ohromili, 30stm můj splněný sen..
Určitě jste viděli reklamu na festival

THE HIVES 
Tato skupina mě dost oslovila, jsou jiní a originální. Rytmus jejich písniček dostal naprosto každého a při koncertě to tam opravdu žilo. Všichni skákali a tlačili se. Jedním slovem úžasný!


30 SECONDS TO MARS
Byla jsem v kotli mezi fanatickejma fanynkama, všude okolo byly holky z Polska (které upřímně nenávidim), Rusky, Ukrajinky.. Jared nezpíval moc dobře, ikdyž ho žeru. Toto musím přiznat. Byl nemocný a na jeho hlase to bylo znát. Jinak koncert byla jedna velká show. 
můj největší zážitek - na konci koncertu jsem byla na podiu! 

Nejhezčí západ slunce, výhled z bytu u kamarádky..

Příští rok na ten festival musím jít zase! Milá fajn akce, která byla v Praze potřeba! Byli jste tam? Co vy chystáte se na nějaký letní festival? Já možná na Rock for people, ale zatím nevím!
Už jen dva dny do vysvědčení? hm..super
ANN

5 komentářů:

  1. wooow! na pódiu?! tam musela byť super atmosféra :)

    ja sa chystám na Pohodu a už sa neviem dočkať :)

    OdpovědětVymazat
  2. bylo to nejlepší! :)) a ty fotky Hives jsou skvělé:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee ta to závidim!!!! Příště pujdu také!!
    Hezký blog!!MOCMOCMOC!
    Prosím koukni se na můj blog...a porad mi co mám vylepšit...napiš svůj názor..atd :))) DÍKY

    http://likeadivaweb.blogspot.com

    Pokd se ti můj blog líbí, budu ráda, když mě budeš SLEDOVAT! :))) DÍK

    OdpovědětVymazat