pátek 27. ledna 2012

Kde jsem?

Úspěšně jsem přežila pololetní uzavírání známek a teď to začíná všechno nanovo. Poslední dobou jsem nedělala nic smysluplného, učila se, chodila do práce, flákala se, nakupovala :D a tak dááále. 
Zítra máme školní ples! Doufám, že to bude skvělá párty..:) Ve škole to mám ráda hlavně kvůli lidem se kterejma se tam každej den směju těm největším blbostem a podvádím a pomlouvám a dělám si srandu z lidí okolo (a občas i ze sebe). Když nad tím tak zamyslím, nejen že jsme nejchytřejší třída na škole, jsme celkově nejlepší i když tam jsou lidi který jsou jak z Marsu (dobře každej je nějakej). No musíme si ten rok a něco spolu co nejvíc užít, protože teď je ta doba na kterou budeme jednou fakt rádi vzpomínat..

nasbíráno
 S Jájou jsme pekly makronky, povedly se!:)
moje dvě holky, který jsou ve všem NEJ <3

7 komentářů:

  1. tak si uzij chvilky relaxu od skoly ;) kde pracujes?

    OdpovědětVymazat
  2. Super mědvěd

    Na mém blogu právě probíhá Giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. personalku ti schvaluju, urcite dobry prvni krok k nastartovani kariery do budoucna! ja pracuju v IT jako analystka :)) je to strasny paradox vzhledem k tomu, co jsem studovala (cestovni ruch a mezinarodni vztahy) :) cestuju predevsim pro to, ze je nas tym rozmisteny po cele Evrope a pak v US, takze musime mit meetingy :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj .krásny blog :) Prosím navštív môj blog a keď chceš daj Follow :) Ja som ti Follow už dala :)))
    PS: Krásne fotky

    jojaslife.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Máte luxusní třídní fotku:D!

    OdpovědětVymazat